Boros szálláshellyel gazdagodik Mád

Botrytis Hotel néven nyílik meg hamarosan a tokaj-hegyaljai település exkluzív butikszállodája a borokat, gasztronómiát, utazást kedvelők számára.

A két apartmant és négy kétágyas szobát kínáló szálláshely prémium szolgáltatásait a vidék hagyományait és ízlésvilágát jól ismerő partnerekkel együtt (Szepsy Pince, Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület, Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet) állították össze. Izgalmas gasztronómiai célpont lehet a borvacsorákat, bortúrákat, helyi kézműves termékeket kínáló Gusteau Kulináris Élményműhely is. A világörökségi terület legfontosabb turisztikai célpontjaihoz a szálloda egész évben szervez kisbuszos utakat. A sportolni vágyók kerékpárral vagy gyalogosan is elindulhatnak, a borászatról és a mádi szőlőművelés adottságairól vezetett dűlőtúrákon mesélnek a helyi szakértők.

A hotelben családias belső tereket, teraszt és kertet hoztak létre, kilátással a szőlőhegyre. Az épület arculatának kialakításakor fontos szempont volt, hogy illeszkedjen Mád hagyományos értékeihez, megtartva a dűlők és a természet közelségét. Az épület visszafogott homlokzatot kapott, építéséhez helyi, minőségi anyagokat használtak fel, megújuló energiaforrásokra alapozták a működést.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.