Boldog gyerekek, pihenő szülők – Bubbles Club a Danubiusnál

Július elején debütált öt hazai Danubius szállodában a kimondottan családokra koncentráló Bubbles Club, amelynek keretében számos gyerekbarát szolgáltatás és képzett animátorok gondoskodnak arról, hogy a vakáció a szülőknek is valódi pihenés legyen.

A Danubius gyerekbarát szállodákban – Bükön, a hévízi Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Annabellában valamint a soproni Hotel Lövérben – a gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek – a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról, a gyerekkedvezmény pedig akár a 100%-ot is elérheti.

A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, öko suli, számháború, homokvár építés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés, de az éttermek a gyerekeknek külön menüt kínálnak.

 

A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak, mint például a Locsi-pocsi napok vízidisco-val vízitündér választással és vízivetélkedővel, Ákombákom napok a kreatív csemetéknek, négynapos Mágus Tanoda a kis bűvésztanoncoknak, a többszörös nemzetközi bűvészverseny-győztes Galambos Ferenc vezetésével. A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre. A Baba-mama idejöjjön hétvége mesés-zenés, mocorgó- és kismamatornás programokat, baba-mama úszást tartogat.

A Bubbles Club egy éves tervezés után indult útjára, háziasszonya Farkasházi Réka színésznő, aki helyenként maga is szórakoztatja a kicsiket Tintanyúl nevű zenekarával. A klub kabalafigurája, Drazsé, szintén játszik a gyerekekkel és plüssfigurája akár meg is vásárolható.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.