Beteg gyerekek kívánságaiban segít a Corinthia Budapest

A súlyosan beteg gyermekek kívánságait már 10 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységét sokszínű programsorozattal támogatja egész éven át a szintén 10. születésnapját ünneplő Corinthia Hotel Budapest.

A két intézmény már évek óta kapcsolatban áll: a jótékony célt szolgáló főzőtanfolyamok szervezésével, az ott kapott adományokból is a 18 éven aluli súlyos betegségben szenvedő gyerekek kívánságai teljesültek.

A hotel munkatársai is összefognak a következő hónapokban. A szálloda több alkalommal ad majd helyet olyan konferenciáknak és programoknak, amelyek az alapítvány céljait támogatják, ilyen lesz késő tavasszal A jövő arcai című nagyméretű mozaikkép kiállítása.
A munkatársak közül önkénteseket is toboroznak, a szálloda pedig felhasználva szakmai kapcsolatait és lehetőségeit, belföldi és külföldi szolgáltatásokat biztosít a kívánságok teljesítéséhez, például szállást nyújt olyan esetekben, amikor messzire kell utazni.
A kívánságok között eddig szerepel például Forma 1-es versenyek megtekintése, delfinsimogatás, utazás Eurodisneybe, találkozás híres emberekkel, vagy mozdonyvezetés.

Az együttműködést megpecsételendő, persely is került a szálloda halljába a pénzadományok gyűjtésére.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.