Bál Resort lett az Aurorából

A Hunguest Hotels Zrt. ötéves megállapodást kötött a Balatonalmádi központjában fekvő, négycsillagos wellness szálloda, a korábbi Ramada Aurora üzemeltetésére.

A saját stranddal, 193 szállodai szobával és 15 lakosztállyal rendelkező szálloda megszerzése fontos lépés a lánc térségi szálláskínálatának erősítésében, hiszen a Balaton környéki településeken, Hévízen és Tapolcán a Hunguest Hotels már három saját tulajdonú egységet is működtet.

A Balatonalmádi központjában, közvetlenül a vízparton fekvő hotel novembertől Hunguest Hotel Bál Resort néven elérhető a lánc értékesítési kínálatában és online szállásfoglaló rendszerében.

Hülvely István, a társaság vezérigazgatója szerint értékes taggal bővült a Hunguest Hotels hálózata. A lánc erős kínálattal rendelkezik az észak- és nyugat-balatoni régióban, de közvetlen vízparti szállodát hosszú idő után csak most tudott ismét az értékesítési hálózatába vonni. A most megkötött szerződés a vállalat középtávú stratégiáját is szolgálja. A Hunguest Hotels célja, hogy a meglévő és eredményes vidéki egységei vonzáskörzetében bővíthesse kínálatát.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.