Az üzleti turizmusban is erősít az Airbnb

Az üzleti hotelek számára is egyre nagyobb konkurenciát jelenthet az Airbnb szállásfoglalási rendszer, amely Business Travel Programjának fejlesztésével a cégeket is szeretné minél inkább megnyerni. Az elmúlt 12 hónapban 700 százalékos bővülést produkáltak e téren – írja az ehotelier.com.

A vállalatok világszerte használhatják az Airbnb rendszerét ma is, gyors belépéssel és navigációval kiválaszthatják a gazdag választékból a nekik szimpatikus szállást, a jelenlegi eszközök lehetővé teszik, hogy a vezetőség betekintsen a munkavállaló foglalásaiba, könnyen hozzáférhetők a pénzügyi adatok és a központi számlázás is megoldott. Ennek köszönhetően az elmúlt évben 700 százalékkal bővült az üzleti foglalások száma a rendszerben. A program tavaly júliusi elindulása óta 250 vállalat csatlakozott az Airbnb felhasználói közé, köztük a Google és a SoundCloud is.

Az elmúlt év intenzív növekedése azt mutatja, hogy az Airbnb terméke népszerű, mely által a szállásfoglalási rendszer mostantól nemcsak a hátizsákos, vagy low cost járatokkal utazó turistákat fogadó szálláshelyek számára jelent konkurenciát, hanem a magasabb kategóriájú business és városi hotelek számára is.

A vállalatok képviselői leginkább rugalmasságát, áttekinthetőségét, és a szálláshelyek sokoldalúságát és széles választékát emelték ki a pozitívumok között az ehotelier.com oldalon olvasható cikkben. Mint írják, különösen praktikus a rendszer azoknak a multinacionális vállalatoknak, amelyeknek sok országban és városban működik kirendeltségük.

A vállalatok számára kifejlesztett termék összegzi a munkavállalók jelenlegi és soron következő utazásait, mutatva a helyszínt, időpontot, a foglalás idejét, az utazók számát, és egy interaktív térképet, illetve riportot készít a vezetőség részére a foglalásokból, exportálva a pénzügyi adatokat.

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.