Az egészségturizmusra épít majd Esztergom új szállodája

Megkezdődött a négycsillagos EGOM Medhotel építése Esztergomban. Az egy év múlva befejeződő fejlesztés keretében olyan egészségügyi-turisztikai létesítmény valósul meg, amely hiánypótló, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt majd, modern orvos technológiai eszközökkel.

Az EGOM Medhotel olyan négycsillagos szálloda lesz, amely nem csak minőségi egészségügyi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, hanem a Közép-dunántúli Régió sajátos kulturális örökségére, illetve természeti értékeire építve kínál magas színvonalú szállodai szolgáltatásokat.

Az egészségügyi szolgáltatások között az első helyen a sebészet, kardiológia és a rehabilitáció áll, de kiemelendő a belgyógyászat, UH diagnosztika, fogászat–szájsebészet is. A létesítmény egy gyógy- és wellness szálloda lesz, 23 szobával. Az egészségügyi szolgáltatásokat kiegészítő terápiás és rekreációs lehetőségeket (pl. elektroterápia, gyógytorna, gyógymasszázs), kozmetikai és kozmetológiai kezeléseket, valamint alternatív mozgás-, és masszázsterápiákat, illetve külső programokat (pl. városnézés, kirándulás) kínál majd.

Az elsődleges célcsoportját elsősorban osztrák és szlovák, másodsorban nyugat-európai és magyar páciensek alkotják, akik műtét utáni rehabilitációra szorulnak, vagy egészségmegőrző, illetve -stabilizáló céllal érkeznek hazánkba. A gyógyulni vágyók és a velük utazó hozzátartozók olyan programcsomagok közül választhatnak, amelyek keretében az OEP által nem finanszírozott, nem sürgősségi esetben végzett orvosi szolgáltatásokat vehetnek igénybe, pihenéssel, és különböző turisztikai szolgáltatásokkal összekötve.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.