Az Accor megújította hűségprogramját

Az öt évvel ezelőtt elindított Le Club Accorhotels ingyenes hűségprogram ma már több, mint 15 millió taggal rendelkezik. Az Accor bejelentette még bőkezűbb programját, mely a leglojálisabb vendégeit jutalmazza világszerte 2700 szállodájában, a luxustól az economy kategóriáig.

A Le Club Accorhotels rugalmassága miatt teljesen egyedi a szállodaiparban, ugyanis ez az egyetlen olyan hotel hűségprogram, ami lehetővé teszi a vendégek számára, hogy felhasználják a pontjaikat a világon bárhol, idő- és hozzáférhetőségi korlátok nélkül.

Az Accor felmérése szerint a hűségprogram a földrajzi elhelyezkedés és az ár után a harmadik legfontosabb kritérium a hotelválasztás során. A Le Club Accorhotels tagjainak 83%-a szerint a tagság meghatározó szempont, amikor szállást foglalnak az Accor hotelekben, a csoport ezért a személyre szabott ajánlatokra és a leghűségesebb vendégeinek elismerésére koncentrál különböző exkluzív kedvezményekkel:

 

Nagylelkűbb és gondoskodóbb program

A Le Club Accorhotels számos kedvezményt nyújt a tagok számára a vendég-hotel kapcsolat minden állomásán: az érkezés előtti időszakban exkluzív hozzáférést élvezhetnek az akár 50% kedvezményt nyújtó Private Sale ajánlatokhoz, a szállodában való tartózkodásuk alatt pedig további szolgáltatásokat élvezhetnek.

A Le Club Accorhotels tagjai ezáltal:

–       Még több előnyt és kiváltságot élveznek: a státuszuktól függően számos kedvezményt vehetnek igénybe az Accor összes hotelében világszerte. A különleges szolgáltatások köre sokrétű, az elsőbbségi bejelentkezéstől kezdve az Executive Lounge-hoz való hozzáférésig a Sofitelben.

–       Még nagyobb jutalmazásban részesülnek: Július 1-től a program akár 25%-kal több pontot ajánl, ezzel még gyorsabb hozzáférést biztosítva a vendégeknek a nagyobb kedvezményekhez és a program még előnyösebb státuszaihoz (Ezüst, Arany, Platina)

–       Szabadabbak: a program tagjai számára elérhető a “Foglalás pontokkal” funkció, ami az Accorhotels.com vagy a márka oldalakon történő foglalás esetén lehetővé teszi a pontok online felhasználását idő- és hozzáférhetőségi korlátok nélkül, ezzel csökkentve a hotelszámla végösszegét.

 

 

Exkluzív hozzáférés az Accor hotelek legjobb szolgáltatásaihoz

Minden résztvevő márka ugyanazokat az alapvető kedvezményeket nyújtja. Az ezüst státuszú tagokat üdvözlő itallal fogadják és a késői kijelentkezés adta előnyöket is élvezhetik. Az arany státuszú tagok részére magasabb kategóriájú szobatípust és korai bejelentkezést ajánlanak.

Az Accor közép- és felsőkategóriás márkái szintén különleges szolgáltatásokat – mint például a VIP ellátás – kínálnak a tag státuszának megfelelően.

Az economy szegmensben, minden ibis business kártya tulajdonos közvetlen hozzáférést kap a Le Club Accorhotels “Arany” státuszához.

A program összes előnye elérhető az Accorhotels.com felhasználói fiókon keresztül, ahol a program tagjai számára lehetőség van:

–       Beállítani a preferenciákat

–       Foglalásokat intézni

–       Hozzáférni a pont-történetükhöz

–       Kiválasztani a kedvezményeket: engedmény a szállás árából, partner-ajándékkártyák,  hotelpontok átkonvertálása légi mérföldekre, stb.

–       Személyre szabott ajánlatokat foglalni kedvező árakon

Minden elköltött 10 euró után a program tagjai 25 pontot kapnak és amint elérik a 2000 pontot, egy 40 eurós ajándékkupont kapnak, amit a következő látogatásukkor a számla végösszegének csökkentésére használhatnak fel, vagy a program partnereinél (légitársaságok, autókölcsönzők stb.) válthatnak be.

Az Accorhotels.com mobil alkalmazásának köszönhetően, a hűséges vendégek még könnyebben hozzáférhetnek pontjaikhoz, hiszen megnézhetik azok jelenlegi állását és megjeleníthetik a kártyájukat is.

A közösségi média szintén kiemelt figyelmet kap: a Le Club Accorhotels program tagjai bónusz pontokat kaphatnak, amikor a Facebook “Places by Le Club Accorhotels” alkalmazásán keresztül csekkolnak be. A Le Club Accorhotels Facebook oldalnak jelenleg több, mint 240.000 követője van.

További információk a programról és a programban részt vevő partnerekről a www.accorhotels.com/gb/leclub/ oldalon találhatók.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.