Ajándék pálinkakóstoltatás az év végi céges partyn a Hotel Lycium****-ban

A debreceni Hotel Lycium****- Kölcsey Központ rendezvénytermeit most különleges kedvezményekkel lehet igénybe venni az évvégi céges összejövetelek alkalmával. Exkluzív Zsindelyes pálinkabemutató sarokkal, és ingyenes kóstolási lehetőséggel várják az év során felgyűlt gőzt kiengedni vágyó dolgozókat.

Elegáns környezet, kitűnő ételek, nemes borok, aromás pálinkák, szórakoztató programok, profi kiszolgálás, a Hotel Lycium**** minden igényt kielégítő szobái- az év végi party sikeres lebonyolításához minden biztosított. További kedvezményt is nyújtanak: minden 10. vendég részvételi díja grátisz.

Impozáns Átrium étterem, hangulatos különtermek, színpaddal rendelkező bálterem, grandiózus nagyterem vállalati összejövetelek tökéletes helyszíne akár 1500 főig. A rendezvények színvonalát tematikus estek emelhetik, melyre többféle lehetőséget is kínál a Lycium.

 

A konferenciára érkezők speciális konferenciacsomagot is igénybe vehetnek, az üzleti utazók igényeit pedig folyamatos minőségi fejlesztésekkel igyekeznek kielégíteni. Ezen fejlesztések lehetővé teszik, hogy a prémium kategóriájú vendégek elismerését is elnyerje a szálloda. A közelmúltban megtörtént a hotel teljes és magas terheltséget is elbíró wifi lefedettségének kiépítése, megújult a Business Center, valamint magasabb felszereltségű Superior szobákat alakítottak ki. A gyermekjátszó berendezése, a szaunaprogramok, és a masszázsszolgáltatás elindítása pedig lehetővé teszi, hogy az üzleti vendégek idővel szabadidős vendégként térjenek vissza családjukkal a szállodába.  Jelentős változás, hogy a Hotel Lycium**** felhasználóbarát, keresőoptimalizált, megújuló weboldalán az angol, német és orosz nyelvek mellett ezentúl román nyelven is elérhető lesz a hotel szolgáltatáskínálata.

Ez év őszétől a Lyciumban új kávélappal, valamint könnyű ételeket kínáló Bár Menüvel, és Szobaszerviz Étlappal kedveskednek a vendégeknek. A gasztronómia más területén is újítások várhatóak a jövőben. 2013. november 4-től a világbajnoki címmel rendelkező Breitenbach Rezső a Hotel Lycium**** Átrium éttermének újonnan kinevezett chef-je.

Az ajánlatokról további információ ITT>> olvasható

Elérhetőségek:

Hotel Lycium**** Debrecen

4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Tel.: +36 52 506-600

hotel@hotellycium.hu

www.hotellycium.hu (x)

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.