A zenére fókuszál a budapesti belváros új szállodája

Tavasszal nyílik az Aria Hotel Budapest a Bazilika szomszédságában. Budapest legújabb butikhotele zenei koncepcióra épül.

A Hercegprímás utcai ötcsillagos szálloda a Library Hotel Collection tagjaként 2015 márciusában nyitja meg kapuit 49 lakóegységgel.

A négy épületszárnyat négy nagy zenei műfajról nevezték el (klasszikus, opera, kortárs, jazz) és a dizájnt is ennek megfelelően alakították. A szobákat és a lakosztályokat neves zeneszerzők és előadóművészek portréi díszítik Josef Blecha mesteri karikatúráinak formájában. A körgangokat úgy alakították át, hogy azok a szobák saját, bútorral berendezett teraszaként is funkcionálnak, s a szinte láthatatlan üvegtetővel fedett Music Gardenre néznek. A hotel extravagáns lobbijában zeneszó mellett lehet majd frissítőket kortyolni, vagy szakmai eszmecserébe elegyedni a Musical Directorral.

 

A Teatro Aria-ban és a Music Gardenben élő- és video-koncerteken vehetnek részt a zene szerelmesei. A tetőtéri kertben működtetett panorámás Skybar pazar kilátással és hangulattal várja vendégeit az év minden napján, és rendezvények egyedi helyszíneként igénybe vehető majd. A lobby szinten található a szálloda zászlóshajó étterme, amely a Stradivari nevet kapta, egyedi látványkonyhával és dizájn elemekkel.

Az Aria Hotel a szobakapacitásához képest egy meglepően tágas Harmony Spa-val büszkélkedhet, méretes medencével és jakuzzival, szauna parkkal, valamint intimitást biztosító pihenőrészekkel, kezelőhelyiségekkel és egy jól felszerelt fitneszteremmel.

További információ: www.ariahotelbudapest.com

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.