A Zene ünnepe a Sofitelben

A zenét és a művészeteket ünneplő Zene Ünnepe (Fête de la Musique) 1982-ben Franciaországban indult útjára, Maurice Fleuret francia zenetudós kezdeményezésére, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék.

A kezdeményezés célja, hogy bemutassa a zene sokszínűséget és csodálatos varázsát, amellyel szebbé és tartalmasabbá tehetők mindennapjaink. Ennek jegyében minden évben június 21-én több mint 400 városban rendezik meg a Fête de la Musique-t.

A nyár hivatalosan is beköszöntött és idén immáron hatodik alkalommal kerül rendezi meg az eseményt a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda. Az előző évekhez hasonlóan erre a napra a hotel kitárja kapuit, hogy felejthetetlen zenével nyűgözze le a szállodába betérő vendégeket, hasonlóképpen a világ 124 másik Sofitel szállodájához.

A zene igazi szépsége az, hogy összehozza az embereket és ezért is hívott meg a Sofitel Budapest Chain Bridge egy rezidens DJ-t, aki egy szaxofonos kíséretében varázsolja majd el a vendégeket soul és hangulathoz illő lounge zenékkel. A Zene napja délben kezdődik a vasárnapi Market Brunch idején a Paris Budapest Étteremben és este 6 órától folytatódik a nyári teraszon.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.