A Trivago legjobb hazai szálláshelyei

A trivago.hu szálláskereső weboldal idén először állította fel ranglistáját a magyar szállások között. A leadott vendégértékelések alapján megszületett az ország, illetve az egyes régiók legkedveltebb magyar szálláshelyeinek toplistája.

A legnépszerűbb hazai szállások toplistájának első helyeit budapesti szálláshelyek foglalják el. 94,63-as értékeléssel a Palazzo Zichy végzett az első helyen. A top 10-es listán azonban két fővárosi Bed & Breakfast szálláshely is felkerült; a Butterfly Home 100-ból 93,29-es, a House Beletage pedig 92,55-ös értékeléssel rendelkezik az idén. A butikszállodák népszerűsége Magyarországon is egyre nő; a Palazzo Zichy mellett a Baltazár Budapest, valamint az ugyancsak budapesti Brody House is helyet kapott. A fővároson kívül Siófok és Szeged képviselteti magát az első tízben; a balatoni Mala Gardennek és a dél-alföldi Tiszavirág Szegednek sikerült felvenni a versenyt a budapesti szálláshelyekkel.

 

A magyar régiók közül a legmagasabb átlagos szállásértékeléssel, 100-ból 83,37-tel Közép-Magyarország szálláshelyei rendelkeznek. A dél-alföldi szállások 82,4-es indexszel a második, Észak-Magyarország pedig 81,57-tel a harmadik helyen áll 2015-ben. Bár az országos toplistán egy siófoki hotel (Mala Garden) is helyet kapott, a balatoni szálláshelyek átlagos 79,37-es indexszel ezúttal lejjebb vannak a listán, akárcsak a dél-dunántúli régió szállásai.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.