A szlovák szállodaszobák a legtisztábbak

A Hotel.de német portál tanulmánya szerint Európa legtisztább szállodai szobái Szlovákiában találhatók. A hotelportál több mint kétmillió nemzetközi vendég értékelései alapján állított fel ranglistát.

Az európai szállodai szobák tisztaságát nullától tízig terjedő pontszámmal osztályozhatták a megkérdezett ügyfelek, akik a legtöbb, 8,75 pontot a szlovákiai hotelszobáknak adták. A dobogó második fokán – némi meglepetésre – Bulgária áll 8,70 ponttal, a harmadik helyezett pedig Svájc lett 8,66 ponttal. Ezután Lengyelország, Ausztria, Horvátország, Németország, Portugália, Csehország és Románia következik a sorban, ez utóbbi 8,52 pontot kapott hotelszobái tisztaságára.

A magyar szállodai szobák sajnos nem szerepeltek túl jól: pontszámuk ugyan alig alacsonyabb (8,35), mint a romániai hotelszobáké, ez azonban csak ahhoz volt elég, hogy tíz országot előzzenek meg. A legkevesebb pontot (7,73) a dániai szobák kapták, az utolsó előtti helyet a norvégoknak „sikerült” elcsípniük, ezeket a brit szállodai szobák előzik meg a sorban.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.