A Savoy mindig jó ötlet!

Bibione ötcsillagos szállodája, a nyolcemeletes, 146 szobával és két lakosztállyal rendelkező Savoy Beach Hotel & Thermal Spa egész évben várja a vendégeket.

Az egyéni vendégek számára télen a Bibione Thermae termálfürdő Komplexum és a városközpont közvetlen közelsége lehet csábító, az üzleti utak szervezői számára pedig a konferencia- és rendezvénytermek és a hozzájuk kapcsolódó profi szolgáltatások egész sora. Nyáron a közeli tengerpart és a sportlehetőségek a jelentenek vonzerőt. Egész éven átívelő élményt nyújt a gasztronómia – amibe az ételek mellett természetesen a kiváló helyi borok is beletartoznak –, az animációk, a wifi, sőt most még a nemrég újrabútorozott szobákat is ide lehet sorolni.

 

A Savoy Hotelt egy kényelmes, fűtött, föld alatti folyosó köti össze a nemzetközileg is jegyzett Bibione Thermae Termálfürdő Komplexummal. A hotel vendégei mindig 10 százalék kedvezményt kapnak az árakból, most azonban 2018. május 15-ig egy extra kedvezmény is él: a termálfürdőbe szó belépő minden vendég számára ingyenes, akik pedig hét éjszakánál többet töltenek a Savoyban, extra szolgáltatásokat is kapnak, például zenés gálavacsorát vagy félnapos kirándulást a szárazföld belsejébe.

 

Másik oldaláról ismeri meg a Savoyt, de nem fog csalódni az, aki meetingre jön ide: a hotel jól felszerelt, 300 fős konferenciaterme alkalmas kongresszusok, vállalati rendezvények vagy egyéb üzleti események – de például koncertek vagy előadó estek – lebonyolítására, és jól képzett, tapasztalat csapat segíti a szervezők munkáját. Ha van rá igény, a szálloda magán transzfert, hostess szolgálatot is biztost, vagy kirándulást szervez.

 

A Savoy vendégei nyáron is számíthatnak extra szolgáltatásokra, hiszen minden szobához jár egy napernyő, egy napágy és egy strandszék a hotel privát strandján, aminek minden pontján elérhető a wifi. Ha valakinek nincs kedve elsétálni a tengerpartig, akkor a Savoy medenceparkjában kapcsolódhat ki, ahol a hidromasszázs és relax sziget mellett gejzíres gyerekmedence és napozóterasz is található, a kültéri bárban pedig fagylalt, ital és néhány könnyű falat várja a vendégeket.

A szálloda gasztronómiájáról is érdemes néhány szót ejteni: az étteremben a feltálalt olasz és nemzetközi finomságok közös jellemzője a frissesség, a kiváló minőségű, helyi alapanyagok használata, és megjelenik bennük a szenvedélyes, kreatív séf tudása. A meghitt és nyugalmat árasztó Duca d’Aosta étterem a legmagasabb igényeket is ki tudja elégíteni.

További információ: http://www.hotelsavoybeach.eu/hun/

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.