2018 elején a D8 Hotel Budapest

A belváros szívében, a Dorottya utca 8. szám alatt, a Vörösmarty tértől néhány percre nyílik meg 2018 első negyedévében a D8 Hotel Budapest.

A fiatalos, háromcsillag superior besorolású szálloda 121, igényesen kialakított szobával, modern közös terekkel, és hangulatos reggelizővel, street food étkezési lehetőséggel várja vendégeit.

Az épületet a közelmúltban vásárolta meg a Dominarium ingatlanfejlesztő cég, amely profi csapattal garantálja projektjei sikerességét. A budapesti székhelyű cég a hazai ingatlanfejlesztéseken kívül Közép-Kelet Európára fókuszál, főként a vendéglátóipar, valamint a „retail” üzletág területén van jelen évek óta.

Az említett ingatlanra egyedi koncepciót dolgoztak ki, és eltökélt szándékuk, hogy a jövőben további szállodákkal bővítsék portfóliójukat. Céljuk öt év alatt öt budapesti hotel-fejlesztés, de terveik között szerepel a terjeszkedés Közép-Kelet Európa nagyvárosaiba. Együttműködő partnerként a Continental Groupot választották, amely megbízást kapott a D8 hotel üzemeltetésére.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.