Sztárok és megújult arculat a PAFE-n

A hagyományosan pünkösdkor, Szántódpusztán megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivál (PAFE) új arculatot kap 2014-ben, az új arculathoz pedig nemzetközi sztárokat is sikerült a Balaton déli partjára csábítania.

Június 5-8. között a szürkemarha által fémjelzett fesztivál színpadjain fellép például a tavalyi Sziget egyik legemlékezetesebb koncertjét adó Biffy Clyro, de mellette ott lesz a The Offspring és DJ Fresh, a hazai kedvencek közül a Quimby, a Punnany Massif, a 30Y, a Belga, a Brains, a Hősök, a Depresszió és még sokan mások.

A fesztivál arculati megjelenésének középpontjában egy klasszikus magyar szürkemarha áll, mint ahogy a PAFE zenei felhozatalának gerincét is a jól ismert hazai fesztiválzenekarok adják. A sokszínűség és az újszerű megoldások azonban mindig is a fesztivál legfontosabb céljai közt szerepeltek – ezt kifejezendő születtek az egymástól homlokegyenest eltérő, a kor igényei szerint pimpelt állatok. Persze a szervezők idén is azt szeretnék, hogy a PAFE látogatói egy hatalmas, kötetlen bulival indítsák a fesztiválszezont, ezért az új PAFE-vonalba bőven belefér egy kis marhulás is.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.