Kedvezményes belépők két budapesti fürdőbe

Január elejétől új kedvezménykártyát bocsát ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., amelynek birtokosai féláron vásárolhatnak 3 órás fürdőbelépőt a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.

A 19. század híres bányamérnökéről, Zsigmondy Vilmosról elnevezett kártyától a külföldi vendégszám megtartása mellett a belföldi vendégek arányának növekedését várják.

Egy szeptemberében végzett vizsgálat egyértelműen rámutatott arra, hogy világszerte ismert fürdőinket elsősorban külföldi vendégek keresik fel – a Széchenyiben 90, a Gellértben 95 százalékos volt arányuk – , kiszorítva ezzel a hazai lakosságot, melynek oka egyértelműen a magas árral magyarázható. Ennek kiküszöbölésére hozza létre a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Zsigmondy Klubkártyát 2013 januárjától, amelynek megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak 3 órás fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe. A fényképes, egy évre szóló kártya díja 5000 forint. 
A BGYH Zrt. 2013-ban egyéb akciókat és kedvezményeket is tervez fürdőiben, strandjain. Így jövőre  is megvalósítják a budapesti  általános iskolák részére szervezett programjukat, amelynek keretén belül a vállalat egy ingyenes strandbelépőt ajánl fel minden olyan gyermeknek, aki a tanévet kitűnő eredménnyel zárta.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.