Élményvonattal Alsóörsre, az LGT nagykoncertre

A 20 éves MÁV Nosztalgia Kft. 200. alkalommal közlekedtet Élményvonatot, ezúttal 2013. augusztus 18-án 11:55-kor Budapest-Nyugati pályaudvarról a magyar rockzene legendás együttese, az LGT nagykoncertjére, a Balaton-parti Alsóörsre a zenekar és a VOLT Produkció megrendelésére.

A MÁV Nosztalgia Zenevonata 2013. augusztus 18-án 11.55-kor indul a Budapest Nyugati pályaudvarról és 15.12-kor érkezik a Balaton-parti Alsóörsre, ahonnan 00.00-kor indul vissza, és hajnali 4.00-kor érkezik a budapesti Nyugati pályaudvarra.

A Zenevonat indulása előtt a Nyugati pályaudvar hangosbemondója is „dalra fakad”: „Figyelem, figyelem! Csak az jöjjön, aki bírja…” Az utazás során egy közös LGT- Nosztalgia 13+1 Totó-ra invitálják az utasokat, amely során a szerencsések LGT relikviákat és MÁV Nosztalgia ajándékokat nyerhetnek. A Zenevonatban Retro Bistro büfékocsi és Orfeum zenekocsi közlekedik.

A Zenevonatra jegyek a Lokomotív rajongók „törzshelyén” a budapesti Nyugati pályaudvar területén található MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodában vásárolhatók, a 10. vágány mellett. A menetjegy ára egységesen felnőttek és gyermekek részére 2.990 Ft. A menetjegy tartalmazza a menettérti jegyet, valamint a névre szóló helybiztosítást.

 

Online menetjegyrendelés és további információ a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.