A 3 legjobb biciklis program augusztusban

A bringázás igazi Jolly Joker: a „legzöldebb” út A-ból B-be, verhetetlen alakformáló, kikapcsol, felemel és nem utolsó sorban stílusos. A felejthetetlen nyári túrák érdekében íme egy ajánló a legjobb augusztusi biciklis programokból.

1. Balaton Bike Fest, augusztus 23-25, Balatonfüred

A biciklizés és a fesztivál kihagyhatatlan kombinációja az idén ötödik alkalommal megrendezett Balaton Bike Fest. A profi és amatőr versenyszámok mellett (dirt, pump track, triál) rövidebb-hosszabb túrákra is lehet jelentkezni a Balaton legszebb tájain. Legyen szó a 25 km-es Tihany-kerülő távról, a 35 km-es Balaton-felvidéki útról vagy az igazán hardcore 75 km-es Balaton kerülő túráról, az biztos, hogy lesz mit mesélni a barátoknak.

2. Tour de Ring – Hétvége 2keréken, augusztus 3-4, Hungaroring

A Hungaroring történetének első, s rögtön egy teljes hétvégén át tartó kerékpáros eseményén a ring kerülő versenyek, Traffipax-os sebességrekord-mérés, illetve KRESZ- és ügyességi pálya várja a bringásokat. A szervezők azonban nem elégedtek meg ennyivel: nyereményjátékokkal és koncertekkel kiegészítve ez a hétvége egy igazi bringás mennyország lesz.

3. Trans Hungária Mountainbike, augusztus 16-20, Nagymaros – Miskolc

A hegyi biciklizés rajongóinak szól a Cserhát, a Mátra és a Bükk hegyi útjait felderítő Trans Hungária Túra, olyan látnivalókkal, mint a mátraszőlősi lebegő kövek, a bükkszéki Szalvusz gyógyfürdő vagy a felsőtárkányi tó. A célállomás a varázslatos miskolctapolcai barlangfürdő. A túra átlagos edzettséggel, jól felszerelt hegyi bringával teljesíthető.

+1 Sportos cuccok lelőhelye, Premier Outlet, Biatorbágy

A férfiak – saját bevallásuk szerint – biciklizés közben szívesen szakítanak időt az ismerkedésre is, de persze a nőknek is fontos, hogy igényesen nézzenek ki két keréken. Az ápolt  külsőhöz 20 km után viszont már olyan magas minőségű cuccok kellenek, amelyek jól bírják az izzadást, ott szellőznek, ahol kell, és nem veszítik el a formájukat a sporttól. Szerencsére a Budapest melletti outlet központ különösen erős a vezető sportmárkákban. A Nike, az adidas, a Budmil vagy a Helly Hansen termékei között válogatva akár több mint 70% kedvezménnyel is rátalálhatunk álmaink darabjára, és így marad pénz még a túrákra is. (x)

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.