Visszatér a Babel Budapest

Két konyhafőnökkel és erdélyi ihletésű menüsorral tért vissza a Babel Budapest.

Rövid, tudatos pihenőt követően teljesen új konyhai csapat és ételek debütálnak a belváros szívében, a Piarista közben. A Babel Budapest alap szellemisége megmaradt továbbra is az Osztrák-Magyar Monarchia területén belül, de az étterem már Erdélyre és Erdély természeti kincseire koncentrál: így lehet az, hogy az étlapon megtalálható  például a „Békás szoros” elnevezésű  desszert.

Az új étlapon minden eddiginél jobban érezhető a természet közelsége:  megkóstolhatóvá válik  a „Harmat” és azokra a kérdésekre is, hogy mit  keres egy budapesti belvárosi étterem  menüsorában a tanyasi csirke szénával és kukoricával,  vagy,  hogy hogyan „épül” be egy-egy gyógynövény a fogásokba arra választ kap,  aki július 22-től ellátogat az étterembe.

A konyhában különös felállásként egy séfpáros dolgozik : Veres István és Langer Gábor, akik külföldről tértek haza, mindketten más –más konyhában  dolgoztak, de a Babelben maximális harmóniában,  egymást  kiegészítve és egymásnak újat mutatva tudnak együtt dolgozni.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.