Tematikus vasárnapi brunch az InterContinentalban

Az InterContinental Budapest a hét utolsó napján megújult koncepcióval várja ebédre vendégeit. A kiváló fogások mellé hangulatos zene, gyerekfoglalkoztató, széles italválaszték és Duna-parti panoráma is jár.

Az InterContinental Budapest Sunday Brunch-án ízlésesen kialakított ételszigeteken kis tányérokba szervírozott ételekből, ízlés szerint készíthető salátákból, séfek által feltálalt vagy éppen látványkonyhán sütött friss fogásokból lehet válogatni.

A szálloda étterme gondol azokra is, akik dél környékén még reggeliznének, nekik külön pultot rendeznek be péksüteményekkel, tojásételekkel, müzlikkel. Mellette az előételek, komoly sushi-választék, többféle leves, bio- , vegetariánus és vegán ételek, főfogások és frissen készülő étkek szerepelnek a választékban, no meg a desszertek, illetve a hetente változó sajtkínálat.

A fókuszban ugyan a magyaros ízek és a szezonális alapanyagok állnak, de hetente változik a téma. A január 18-án debütáló brunch első alkalommal a téli zöldségeket helyezte a középpontba, egy héttel később viszont már a világ ízei játsszák a főszerepet.

A brunch kétféle – sztenderd, illetve korlátlan pezsgő és borválasztékot kínáló prémium – csomagban érhető el, mindkettő tartalmaz két órányi parkolást a szálloda mélygarázsában. És miközben a szülők ebédelnek, a gyerekeket külön foglalkoztató, illetve nekik készülő finomságok várják.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.