Sztárszakácsok az Air France-nál

A következő három hónapban Régis Marcon készíti a La Première fogásait, a Business Class menüjéért pedig Guy Martin felel majd.

Régis Marcon, a három Michelin csillagos szakács két új előételt és hét főételt álmodott meg a La Première kabin utasainak a következő három hónapra, hogy segítse a légitársaságot a francia konyha népszerűsítésében a világ minden táján.A francia séf autentikus ételeket tervezett meg, amelyekben a szezonális alapanyagokon van a hangsúly. A La Première utasok októberben és decemberben csirke-, novemberben pedig kacsa és gombaterrint kóstolhatnak előételként. A főételek között októberben marharagu kucsmagombával és burgonya gratinnal, valamint fésűkagyló, sült homár zöldségekkel várja az utasokat, novemberben naphalat fehér vajmártásban verbénával, rókagombával és spenóttal vagy párolt borjúhúst kóstolhatnak a vendégek. Decemberben pedig bouillabaisse stílusú harcsával és garnélarákkal vagy kacsapástétommal készül a sztárséf és a légitársaság.

Az Air France business osztályának utasainak a két Michelin csillaggal díjazott Guy Martin álmodja meg a következő három hónap menüsorát. A Párizsból induló hosszú távú járatokon, és számos középtávú járaton a séf kéthetente váltakozó menüje érhető el. A következő három hónapban összesen 6 új főétel vezeti be a francia kulinária világába az utasokat.

A vendégek akár 90 nappal, vagy 24 órával az utazás előtt is kiválaszthatják ételüket online.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.