Szöulban is megnyitott a Gerbeaud

A tokiói után a második Gerbeaud október 20-án nyílt meg a koreai fővárosban, azonban igazi sajtófigyelmet csak november 28-án kapott, amikor aláírta a budapesti Gerbeaud tulajdonos-ügyvezetője a hivatalos licensz és know-how szerződést a helyi tulajdonos-üzemeltetővel.

A szöuli Gangbuk városrész luxusáruházában, az Avenuelben található kávéház folyamatosan vezeti be a magyar süteményeket, jelenleg Gerbeaud szelet, Royal csokoládé, Esterházy torta, Somlói galuska, Bazsalikomos citrom, Gyümölcs-desszert és 4 fagylaltkehely a kínálat.

Az aláírási ceremónián – amelyet Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Hende Csaba honvédelmi miniszter jelenlétében, a Magyar-Koreai Üzleti Fórum keretében tartottak – további három magyar cég írt alá együttműködési szerződést helyi partnerével.

Niszkács Anna, a Gerbeaud értékesítési és marketing igazgatója elmondta, hogy szokatlanul gyorsan jutottak el az ötlettől a megvalósításig. A koreai partner – a tokiói Gerbeaud-n keresztül – idén márciusban kereste meg őket, mivel kifejezetten európai kávéházat akartak nyitni. Választásuk azért esett a Gerbeaud-ra, mert kimagaslóan sok koreai turista írt pozitív visszajelzést a Vörösmarty téri üzletről az interneten.

 

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.