Sörözőket ajánl a Lufthansa

Interaktív online térkép mutatja a Lufthansa utasai körében legnépszerűbb európai sörözőket, köztük egy budapesti helyszínt is.

A Lufthansa által nemrég bevezetett interaktív online sörtérképen az utasok megkereshetik Európa legjobb sörözőit, amelyek listáját a helyiektől kapott bennfentes információk alapján állította össze a légitársaság. A Lufthansa célállomásai közé tartozó városra kattintva a látogatók megtekinthetik a sörözök nevét, címét, a webhelyükre mutató közvetlen hivatkozást és az ajánlott italok listáját. A térkép sokféle sört tartalmaz, a híres dublini Porterhouse habos Guinnessétől a vilniusi Pub Šnekutis helyi kézműves söreiig. Magyarországról a budapesti Csak a Jó Sör került fel az interaktív ajánlóra, ahol mintegy 400 termék – köztük egyre több magyar sör – közül válogathatnak a sörök kedvelői.

Az interaktív térkép minden egyes úti célnál a Lufthansa hivatalos turistakalauzához is kínál hivatkozást. Így a felhasználók egyetlen kattintással eljuthatnak a célállomás oldalára, ahol hasznos tippeket olvashatnak, megismerkedhetnek a főbb látnivalókkal, praktikus ismeretekre tehetnek szert az adott várossal és országgal kapcsolatban, sőt még interaktív térképhez is hozzájutnak.

A térkép elérhetősége: www.beermap.net

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.