Otthonosan Budán

Szeptember közepén nyitott a Villa Rosa Boutique Hotel és Étterem a budai zöldövezetben.

A tizenegy szobás boutique hotel és a hozzá kapcsolódó konyha nem csak az ide érkező szállóvendégek igényeit szeretné maradéktalanul kiszolgálni, a tulajdonosok nem titkolt célja a környékbeliek vendéglátása, akár egy könnyű reggelire, egy délelőtti kávéra, vagy egy üzleti ebédre érkezzenek is. Az étterem kialakításánál elsődleges szempont volt egy olyan otthonos tér létrehozása, amelyben a vendégek jól érezik magukat. A Villa Rosa kertje és belső tere tökéletes helyszíne a családi ebédeknek, születésnapi ünnepségeknek, s ideális kisebb és nagyobb esküvők lebonyolítására is.

Az executive séf Gál Zsolt és a konyhafőnök, Császár András személye pedig garancia arra, hogy a magyar és francia ízvilágot ötvöző konyha legjava kerüljön terítékre. András fő vezérelve a szezonalitás, francia vendégéveinek köszönhetően ő már a piacra járó séfek sorát gazdagítja, aki az aznapi friss beszerzés alapján alkot fogásokat, s nem feltétlen ragaszkodik az előre megírt étlaphoz. A Villa Rosa konyhája bisztró konyha, ahol a minőség elsődleges, s emellett a bisztró műfajából fakadó könnyedség és laza elegancia is átjárja.

Az üzleti útra érkező vagy városlátogatást tervező vendégek tizenegy egyedi szoba közül választhatnak. A városnézés, túrázás után vagy a hosszú munkanap befejeztével pedig a szálló méreteihez igazodó, jól felszerelt wellness részleg várja a vendégeket.

 

A szálloda és az étterem mind autóval, mint tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. A Villa Rosa saját parkolóval rendelkezik, amely mind a szállóvendégek, mind az éttermi vendégek számára térítésmentesen használható.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.