MICE Busness Day visszaszámlálás

Csaknem 1200 előre lefoglalt tárgyalási időpont, több mint 200 szakmai vásárló és 100 külföldi és belföldi kiállító. Ez jellemzi számokban a november 20-i nemzetközi üzleti turisztikai workshopot.

A MICE Business Day-re már csak péntek reggelig van lehetőség bejelentkezni. Az előzetesen regisztrált szakmai vásárlók egészen az esemény kezdetéig szabadon köthetnek le időpontokat az online órarendben. Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem tudtak az általuk kiszemelt kiállítónál tárgyalási időpontot foglalni, hiszen a helyszínen lesz alkalmuk találkozni az összes potenciális partnerrel.

Az esemény a MICE Business Day hagyományos szakmai fórumával veszi kezdetét 9.30-kor, amelynek központi témája a környezettudatos rendezvényszervezés lesz. A Magyar Street Food Egyesület a rendezvények műanyagmentesítéséről, a Heineken a multinacionális cégek karbonlábnyomának csökkentéséről, az Art Group pedig a zöld rendezvényszervezés kihívásairól beszél majd. A fórumon személyesen is bemutatkozik továbbá a Horvát Idegenforgalmi Közösség nemrégiben kinevezett vezetője. A MICE Business Day partnereként a Fitoland borítja majd zöldbe a Millenárist.

A workshop ideje alatt a vendégek gasztronómiai élvezeteiről az esemény catering partnerei gondoskodnak. A Nespresso két pop-up kávézóval, a Coca-Cola a Römerquelle ásványvízzel, a Liszkay Borkúria saját boraival, a Pálinkamúzeum pálinkakóstolóval és pálinka felismerő élményfallal várja a vendégeket. Ami pedig az ételeket illeti, a helyszínen 4 food truck kínálatából válogathatunk, ott lesz a debreceni IKON étterem, a budapesti Halkakas, belekóstolhatunk a Hunyadi Gasztroműhely, a Rational és a Culina Systems kreációiba. A La Fiesta Party Service pedig kifejezetten az erre az alkalomra megálmodott büféebéddel kényezteti majd a vendégeket.

Az eseményen a Domus Living Solutions Kft. 9 méteres jurtájával lesz látványos helyszín, a Hungexpo és a New Edge pedig egy közösen kialakított lounge-gal jelenik meg, ahol kényelmes fotelekbe süppedve pihenhet meg az ember, miközben közelebbről is megismerheti a kiállítási attrakciók legújabb technológiai fejlesztését, a digitális falat. És itt debütál az a bizonyos 3D hologram kivetítő is, ami rövid időn belül a rendezvényszervezők kedvence lesz.

A MICE Business Day immár állandó és kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu csapata idén cupcake kreációkkal és „supersales” rosé-val várja majd a szakmai vendégeket a helyszínen. Személyesen találkozhatnak továbbá a Magyar Rendezvényszervezők és – szolgáltatók Szövetségének képviselőjével, és jelen lesz az esemény külföldi hosted buyereinek meghívásában is közreműködő SKAL International Hungary is.

Az eseményre több mint 20 külföldi hosted buyer érkezik, akiknek a rendezvényt megelőzően két napos tanulmányutat is szervez a Turizmus Kft.

Az esemény médiapartnerei a Business Traveller Hungary, a turizmus.com magazin, a Trend FM és a travelo.

Várjuk szeretettel az üzleti turizmus első számú networking eseményén!

Szervezők:

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.