Megtartotta Michelin-csillagát az Onyx és a Costes

Március 14-én jelent meg a Michelin Guide Main Cities of Europe kiadása, amelyben kontinens-szerte gyűjti össze a fontosabb nagyvárosok legjobb éttermeit.

Budapesten a két korábbi egy Michelin-csillagos étterem, a Costes és az Onyx megőrizte minősítését, míg a kiváló ár-érték arányért járó BIB Gourmand kategóriát az Arcade, a Bock Bistro, a Csalogány 26 és a Vár: A Speiz ismételten megkapta.

A kiadványban összesen 412 „csillagos” étterem szerepel, 10 százalékkal több, mint egy éve.  Az idei újonc Lengyelország, ahol a varsói Atelier Amaro szerezte meg az ország első Michelin-csillagát.

A kiadványban szereplő városok: Berlin, Köln, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Bécs, Salzburg, Brüsszel, Antwerpen, Koppenhága, Madrid, Barcelona, Valencia, Helsinki, Párizs, Lyon, Strasbourg, Toulouse, London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Athén, Budapest, Róma, Milánó, Torino, Firenze, Dublin, Luxembourg, Oslo, Amszterdam, Rotterdam, Hága, Varsó, Krakkó, Lisszabon, Prága, Stockholm, Göteborg, Bern, Genf, Zürich.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.