Megnyílt a Baltazár a Várban

Bár, borbár, borszaküzlet, grill és hotel egyben a Zsidai család legújabb gasztronómiai kalandja, a Pierrot, a 21, a Pest-Buda, a Spíler, valamint az ÉS után a Baltazár egy űrt tölt ki Budapest életében.

Az I. kerületi Országház utcában található Baltazár egy gasztronómiai élményközpont, a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. Törzshely kíván lenni egy életérzésre, a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ahova bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra.

„Hangulatos macskaköves terasz, vidám, játékos légkör, vagány design, gourmet street food, faszén grill. Őszinte, autentikus alapanyagok és főleg a Kárpát Medence legizgalmasabb borai. Borbárunkban és Terra Hungarica borszaküzletünkben több mint 300 tétel található a legjelentősebb autentikus borok közül.” – foglalta össze a Baltazár gasztronómiai kínálatát Zsidai Zoltán Roy tulajdonos.

A konyhafőnök Litauszki Zsolt, aki a Zsidai éttermek kreatív séfsége mellett vállalta el a Baltazárt bázis konyhájának vezetését. Őszinte és hiteles alapanyagokat kínál, melyeket a kézzel készített Josper faszén grillben készít Zsolt és csapata. A választékban gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus fogások egyaránt megtalálhatóak, a legjobb alapanyagokból.

false

 

A borbár legfigyelemre méltóbb borai elsősorban a Kárpát-medence régióiból kerülnek ki, több, mint 300 tétele mellett a Terra Hungarica zászlóshajó borszaküzlete, míg a bár a világ legextrább gin-jeiből kínál széles választékot. Mindezek mellé egy „smart luxury boutique hotel” is társul, egyedi design-nal, eredeti vintage bútorokkal, képekkel, dekorációs elemekkel.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.