Lakosztályétterem és borfesztivál a Hotel Gellértben

Egy merőben új gasztrokulturális fogalmat vezet be az idei Márton napi rendezvénysorozat alkalmából a Danubius Hotel Gellért: a „lakosztályéttermet”, a hotel bámulatos kilátást nyújtó deluxe apartmantjában.

November 7-9 között ismét izgalmas ízkalandokat ígér a Hotel Gellért, a már megszokott Márton napi bor- és gasztrofesztiválján. Idén sem fognak csalódni az idelátogatók, hisz túl azon, hogy ez alkalommal egy helyen végigkóstolhatjuk a legjelesebb konyhákat vivő vidéki szállodák ételeit, egy igazán különleges eddig még sehol nem tapasztalt gasztro-élményt is kínál a Gellért. Elsőként a szállodák között „lakosztályétteremként” megnyitja a nagyközönség körében a legszebb kilátást mutató apartmanját, ahol korábban megszállt már Jane Fonda, a nepáli király, Kirk Duglas és Sir Andrew Lloyd Webber is.

A limitált létszámú, prémium kategóriás vacsora során a libamáj fantáziák és fantasztikus borok különleges találkozása valósul meg. Az olyan ételspecialitásokat, mint például a Tokaji zselés libamáj falatkák ribizlivel és mangó cseppekkel, valamint a Mazsolás libamájhabbal töltött bonbonok kakaóbabos sós csokoládéval, a Gellért konyhafőnöke, Héjja László álmodta meg. Pénteken Németh Ágnes, a VinCE Magazin főszerkesztője ajánlja meghökkentő borpárosításait a libamáj ételekhez, szombaton pedig Árvay Angelika, Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb borásznője és a Junibor Egyesület elnöke kínálja az Árvay Pincészet legkülönlegesebb tételeit a lakosztályétteremben.

Bővebb információ: borfesztivalgellert.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.