Közel-keleti ihletésű szórakozóhely az Akácfa utcában

Július 19-én nyitott meg hivatalosan a Mazel Tov, az első közel keleti gasztrókultúra iránt fogékony nyitott szemléletű szórakozókert az Akácfa u. 47. szám alatt, közvetlenül a Fogas Ház és a Fogas Kert mellett.

A Mazel Tov egy több szempontból fűziós szórakozóhely, amely minden téren a sokszínűséget képviseli. Az üzemeltetők célja egy nyitott szemléletű, gasztrónómiai és kulturális szempontból meghatározó városi fesztelen hangulatú központ megteremtése, ahol nyitást követően délután négytől zárásig, hajnali négyig várunk mindenkit, aki betér és kikapcsolódni vágyik, legyen szó kulturális vagy kulináris élvezetekről, vagy épp baráti fröccsözésről. A Mazel Tov az első olyan szórakozókert, amely az ötödik kerületi magas szintű gasztro-vendéglátó infrastruktúrát az autentikus, romkocsmaközeli hetedik kerületbe hivatott beültetni, így erősítve a sokszínűséget és az új színt a budapesti palettán.

 

Az Izraelben elterjedt, a közösségi evés tradícióján alapuló sajátos-inspiratív hangulatú tel avivi és tengerparti helyekből merítkezve, egy olyan helyet képzeltek el, amely a hét minden napján nyitva van, a délutáni gyerekprogramokból, az esti koncertek és éjjeli dj szettekbe átívelően. Grill látványkonyhával, autentikus izraeli ételekkel és italokkal, nyársakkal, shakshukákkal, menta teával, sült húsokkal és hűs salátákkal várnak mindenkit nemtől, kortól, és bármilyen megkülönböztetés nélkül, nyitott szívvel. A korianderrel, különféle növényekkel, valamint friss fűszerekkel teleültetett kert konyháját a magas minőséget képviselő, Budapest-szerte ismert Hummus Bar chefjei állították össze a főételvariációktól a fűszeres házi pitákkal kínált különlegességekig.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.