Jamie Oliver tengerjárón nyit éttermet

A Quantum of the Seas 2014. novemberi átadásával egyidejűleg megnyílik a világszerte ismert Jamie Oliver első étterme a tengereken – jelentette be a Royal Caribbean International.

A cég fedélzeti éttermi portfóliójának gazdagítása a Jamie’s Italian-nel – Jamie Olasz Éttermével – jelzi, hogy a Royal Caribbean szerint szeretné bemutatni a tengeri étkezés egy új koncepcióját.

A Quantum-osztályú hajók – amelynek következő egysége, az Anthem of the Seas 2015. áprilisában indul útjára – egy kiterjesztett éttermi koncepciót vezetnek be, hogy felülmúlják napjaink étkezés-tudatos utazóinak elvárásait. Modern, megkülönböztethető éttermei, mint pl. a Jamie’s Italian központi szerepet fognak betölteni a kisebb, változatos és még személyre szabottabb étkezési lehetőségek között, lehetőséget adva a vendégeknek, hogy rugalmasan alakíthassák saját kulináris utazásukat.

2008. májusi indulása óta a Jamie’s Italian lett a híres chef legsikeresebb éttermi koncepciója. Az étterem nagyon jó minőségű ételeiről és megfizethető szolgáltatásairól híres, ami számtalan hűséges, visszatérő vendéget nyert meg magának. Az étlapot ízletes, egyszerű olasz ételek alkotják, melyek csakis a legjobb minőségű, friss alapanyagokból készülnek, és a lezser étkezés hangulatát mindenki szereti. Ilyenek lesznek a Royal Caribbean hajók fedélzetén található éttermek is.

 

A Royal Caribbean Dynamic Dining koncepciója a Quantum of the Seas és az Anthem of the Seas fedélzetén olyan gazdag választékot biztosít a vendégeknek, mint a nagy világvárosok, s lehetővé teszi a szabad és rugalmas döntést, hogy mikor, hol és kivel vacsorázzanak esténként. Egy új, ügyes foglalási rendszer biztosítja, hogy a vendégek maguk alakíthassák vacsora-beosztásukat, ezzel is hozzájárulva a nyaralás élményéhez.

A Quantum-osztály 2014. őszén debütál a Quantum of the Seas átadásával, melyet testvér-hajója az Anthem of the Seas követ 2015. tavaszán. A Quantum hajók 18 emelet magasak, 167.800 bruttó regiszter-tonnát nyomnak, utas kapacitásuk 4180 fő két fő/kabin elhelyezéssel és 2.090 kabin található a fedélzeten.

A Quantum of the Seas New York kikötőjéből, Cape Liberty-ből fog hajózni 7 és 12-éjszakás útvonalakon a 2014/15-ös téli szezonban. Az Anthem of the Seas bázis kikötője az angliai Southampton lesz 2015. áprilisától, és földközi-tengeri útvonalakon fog hajózni egész nyáron, mielőtt a téli hónapokra áttelepül Fort Lauderdale-be, Floridába.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.