Ismét TableFree Éttermi Napok

November 19-25. között immár 9. alkalommal rendezik meg a TableFree Éttermi Napokat, amelynek keretében számos budapesti étterem kínál bemutatkozó menüt, rendkívül kedvező áron.

A Tablefree egy közkedvelt online étteremkereső és asztalfoglalási rendszer, amelynek eredeti célja az volt, hogy az egyes, általában fővárosokban élő idegen ajkúak számára egy gyors és átlátható felületet biztosítson éttermi asztalfoglalásaikhoz. Az oldal és az étteremleírások – Magyarországon egyedi módon – öt nyelven érhetők el. Mára azonban már a hazai közönség is megkedvelte az oldalt, hiszen azonnal, online láthatjuk, van-e szabad asztal a kiválasztott étteremben, valamint a legkülönfélébb szempontok szerint szűrve kereshetjük meg a kedvünkre való helyeket.

A Tablefree Éttermi Napok most is több száz vendég részvételére számít, hiszen ez a promóció remek alkalom arra, hogy átlátható, pénztárcabarát módon próbálhassunk ki izgalmas új helyeket a városban. A háromfogásos menük ugyanis ezen a héten egységesen 3300 vagy 5500 forintba kerülnek. Néhányan a legkedveltebb fogásaikat kínálják a szokásosnál alacsonyabb áron, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre. Az italfogyasztás ezen az összegen felül kerül felszámolásra, de sok helyen erre is készülnek kedvező ajánlatokkal.

Kipróbálhatjuk Budapest legkülönlegesebb japán, indiai, thai, francia, olasz vagy éppen magyar konyháit többek között a La Perle Noire, Peppers, Chagall Café, Don Leone Restaurant, Buddha Bar, Spoon és Tacos Locos éttermekben, vagy akár a most először csatlakozott Selfie Grill& Bar, Trattoria da Massimo, Jerney Bistro, Itoshii vagy Izakaya Bistroban.

A Tablefree Éttermi Hét vendégei egyszerűen és gyorsan foglalhatják le asztalukat a www.tablefree.hu/hu12 oldalon. A dátum, az időpont, a vendégek száma és az étterem megadása után a vendég azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Helyek csak korlátozott számban érhetők el, így érdemes mielőbb foglalni!

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.