Ismét TableFree Éttermi Napok

A TableFree csapata hatodik alkalommal szervezi meg az Éttermi Napokat, amelynek keretében a csatlakozó vendéglátóhelyek különleges, 3 fogásos menükkel, fix árakkal várják a közönséget.

Február 20-27. között kiváló alkalom nyílik új helyek felfedezésére, új ízek kipróbálására, de a nagy érdeklődésre való tekintettel az asztalfoglalás nagyon ajánlott!

Az eseményhez idén is Budapest kiváló éttermei – köztük 15 új helyszín – csatlakozott. A 3 fogásos menü ára 3000 vagy 5000 forint. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, míg mások speciális fogásokat készítenek erre az eseményre.

Az Éttermi Napokon szinte a világ teljes gasztronómiai palettája képviselteti magát, így csatlakozott többek közt a Le Bourbon, a Millenium Da Pippo, a Peppers!, a Bangkok Thai, az Oleo Pazzo, az Arany Pince, a Spoon, az Almarium, a Ring Café, a Balettcipö vagy éppen a nU Bor.

Az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, és nagyon egyszerű, de csak a www.tablefree.hu/hu/restaurant-days/12 oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.