i-Burger, avagy innovatív F&B koncepció az ibisnél

Július elsejétől az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert az ibis Budapest Aero-ban. Kedvenc burgerét a vevő akár magával is viheti, ugyanis a márka – a szállodaiparban elsőként – bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára.

Az ibis márka új F&B koncepciója, az i-Burger követi a modern kulináris trendeket. A menüben hétféle különleges burger található, köztük az ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb édes és savanyú i-Hawaii. A nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue szósszal készített i-Chef is rendelhető. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek, minden burger 200 gramm tökéletes színhúst tartalmaz.

A mostanában nagyon divatosnak számító „slow food” burgerek mellé tökéletesen illik a frissítő i-Limonádé, mézzel édesítve, friss citromból, ananászból, vagy málnából, helyben elkészítve. Minden burger kérhető elvitelre is.

Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradícionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is, és az i-Burger kínálata akár el is vihető.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.