High-tech konyhai berendezések a Siemenstől

A Siemens beépíthető sütői, főzőlapjai és gőzsütői nem csak technológiai ínyencségek, de a kreatív konyhaművészet múzsái is – ezt mutatta be a gyakorlatban a népszerű Lila füge blog kitalálója és szerzője, Havas Dóra, a SzerecsenDió Gasztrotérben, 2014. február 12-én.

A Siemens technológiai megoldásai, – mint például a magyar nyelvű, szöveges kijelző, a cookControl 68 automatikus program, a hydroBaking vagy az activeClean pirolitikus öntisztítás – használóinak sokkal többet jelentenek pusztán jól csengő funkcióknál. Az intelligens megoldásokkal bárki profi szakáccsá válhat saját otthonában és nagy séfeket idéző, lenyűgöző fogásokat varázsolhat az asztalra.

A legújabb sztár a gőzsütő, amely az ételkészítés legkifinomultabb módját nyújtja. Ebben a sütés, illetve főzés forró gőzzel történik, így minden értékes vitamin, nyomelem és ásványi anyag megmarad az ételekben. A húsok szaftosak és zamatosak, kívül pedig ropogósak lesznek, és elkerülhető a kiszáradás.

A FlexInduction funkcióval rendelkező indukciós főzőlapok téglalap alakú zónájára tetszőleges méretű és alakú edény elhelyezhető; a főzőlap felismeri, hogy a zóna mely részén kell a kívánt teljesítményt leadnia – így az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételek a lehető leghatékonyabban készülnek el.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.