Hentes-deli a piacon

A Hold utcai Séf utcája megmutatja, mi is történik, ha egy piaci hentesboltot egy ismert séf kreativitásával kombinálunk?

A deli szóról sokaknak az amerikai bolt-ételbárok jutnak eszébe, ahol nem csupán alapanyagokat, hanem friss szendvicseket is kérhetünk. Hasonló a koncepciója a Hold utcai vásárcsarnok galériáján megnyílt étteremnek is, ahol friss(en sült) húsok, közkedvelt ételek, szendvicsek helyenként formabontó újragondolásban érkeznek, a Bock Bisztrót is jegyző Bíró Lajos szakmai irányításával.

Az étlap állandó szereplői a kifordított hurkás-zsidótojásos és a körtés-kéksajtos szendvics, a lecsókolbász konfitált hagymával, valamint a csontlevessel tálalt, prágai sonkás-tormakrémes gigantikus molnárka. Ám a nyitás hetében mellettük találni naponta változó kínálatban libamájas-csülkös sólet „neológot”, konfitált kacsacombot, rántott pacalt vagy éppen kolbászos lecsót. Indulás előtt érdemes tájékozódni a napi menüről, itt:  https://www.facebook.com/asefutcaja

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.