Házhoz jön a KLM borválogatása

2015. április 20-tól a KLM World Business Class osztályon kínált borok már házhoz is rendelhetők a SpecialBite weboldalról.

A SpecialBite egy független online étteremkalauz, amely csak különleges éttermektől ír, és saját maga teszteli a helyszíneket. Az útmutató 2000-ben indult, és nem csak ételeket vizsgál, hanem a teljes kulináris élményt, és az oldal azokat az ínyenceket szólítja meg, akik elsőként szeretnének értesülni a gasztronómiai újdonságokról.

A KLM és a SpecialBite kapcsolata nem csak a borvásárlásra korlátozódik: kiválasztottak 20 önként jelentkező légi utaskísérőt, akiknek feladatuk, hogy felfedezzék és összegyűjtsék a legújabb, legkülönlegesebb éttermeket, bárokat és kávézókat a világ minden tájáról.

A KLM légitársaságnál már több éves hagyománya van annak, hogy a World Business Class osztályon nemzetközileg is elismert holland séfek, sztárszakácsok által megálmodott menüket kínálnak az utasoknak. A legjobb séfekkel és sommelier-kkel való együttműködés nagyszerű módja annak, hogy a repülőgépen történő étkezés az utasoknak olyan élményt nyújtson, mintha egy jó nevű étterem étlapjáról választottak volna menüt. A különféle fogások alkotói között olyan hírességeket is találhatunk, mint Sergio Herman, Richard Ekkebus vagy Mario Ridder. Jelenleg Jonnie Boer kulináris csodáit kóstolhatják az utasok 2015 októberéig. A World Business Class utasai a fedélzeten részletes információt kapnak a felszolgált borokról. Most az utasok, és a borkedvelők ugyanazt a válogatást élvezhetik otthonukban.

További információ: wine.klm.com

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.