Gallok Budán – a Közép-Pireneusok ízeivel
A sikeres gasztronómiai programsorozat folytatódik a Larusban, ahol március 19-21. között a Közép-Pireneusok (Midi-Pyrénées) gasztronómiai régiójának ételeivel várják a vendégeket. Két menü, autentikus és átdolgozott formában, az ételek külön-külön és egyben, hét fogásos menü formájában is kérhetők.
A „Gallok Budán – Francia gasztronómia a Larus Étteremben” programsorozat második részeként, március 19-től, három napon át a Larus Étterembe költözik Közép-Pireneusok régiója, völgyek, fennsíkok és hegyek világa, nagyszerű és egyszerű konyhája. A menüben szarvasgomba, libamáj, bab, rózsaszín fokhagyma, kecskesajt hozza el a többek közt Toulouse és Perigord nevével fémjelzett régió ízeit.
A program minden hónap harmadik hetében folytatódik, egészen év végéig.
A kötetlen hangulat érdekében, külön étlapon, szabadon választható formában ajánlják Franciaország gasztronómiai büszkeségeit, olyan ételeket bemutatva, amit „kötelezően ismerni kell”.
A Larus Étterem a három tematikus nap alatt, a megszokott nyitvatartási időben és formában várja vendégeit.
Várvizi Péter Chef menüit itt tekintheti meg: Gallok Budán – Közép-Pireneusok régiójának ételei
Asztalfoglalás/információ: +36 1 799 2480 / info@larusevent.hu
(x)
Forrás: Business Traveller Hungary
Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.