Francia ízek Budán

A Larus Étterem csapata és Várvizi Péter séf rendszeres gasztronómiai programsorozatot indít, “Gallok Budán, avagy Francia gasztronómia a Larusban” címmel.

A francia konyha meghatározó szerepe a világ gasztronómiájában megkérdőjelezhetetlen, mérete, hatása és sokszínűsége szinte követhetetlen. Ezt mutatja be a Larus Étterem és séfje, a több franciaországi Michelin-csillagos étteremben tapasztalatot szerzett Várvizi Péter egy egészen egyedi programsorozaton keresztül,amely Franciaország legfontosabb gasztronómiai régióit járja végig.

A kötetlen hangulat érdekében, külön étlapon, szabadon választható formában ajánlják Franciaország gasztronómiai büszkeségeit, olyan ételeket bemutatva, amelyeket „kötelezően ismerni kell”.

A három tematikus nap alatt, a megszokott nyitva tartási időben és formában várja vendégeit a Larus Étterem.

A programsorozat első részeként, február 19-től, három napon át (csütörtök, péntek, szombat) a Larus Étterembe költözik Bretagne régiója, vagy ahogy Charles de Gaulle nevezte „Franciaország éléskamrája”.

A program ezentúl minden hónap harmadik hetében folytatódik egészen év végéig. A kulináris túrák állomásait,

időpontjait, részleteit a Larus Étterem weboldalán lehet megtekinteni.

Várható időpontok (csütörtök – péntek – szombat)

2015. február 19-20-21. / 2015. március 19-20-21. / 2015. április 23-24-25. / 2015. május 21-22-23.

2015. június 18-19-20. / 2015. július 23-24-25.

www.larusetterem.hu/gallokbudan

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.