Folyamatosan bővülő kínálat a Torkos Csütörtökre

A Torkos Csütörtök akcióban részt vevő éttermekbe már lehet asztalt foglalni az esemény weboldalán, ám a jelentkezés még korántsem zárult le: a kínálat napról napra bővül.

A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra Farsangi Torkos Csütörtök néven idén kivételesen 2013. január 31-én kerül sor. Az éttermek mellett több mint hetven szálláshely kínál kedvezményes ajánlatot a Torkos Csütörtököt követő „hosszú hétvégére”.

A Magyar Turizmus Zrt 2013-ban immár a 8. alkalommal szervezi meg a népszerű Torkos Csütörtök akciót. A jeles napra ezúttal azért nem a néphagyomány szerinti, a hamvazószerdát követő napon kerül sor, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik.

Amint az online asztalfoglalás elérhetővé vált, bizonyos éttermek teljes kapacitását gyakorlatilag azonnal lekötötték a torkoskodni vágyók. A Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér korábbi sikeres együttműködésének köszönhetően az akció hivatalos weboldala továbbra is a www.torkoscsütörtök.hu (vagy www.torkoscsutortok.hu). Érdemes gyakran böngészni az oldalt, mert naponta 20-30 étteremmel bővül az akcióban részt vevők száma, jelenleg több mint 560 étterem szerepel a Torkos Csütörtök adatbázisában. A kínálat széles: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig országszerte több száz étterem közül választhatnak az érdeklődők.

Az akcióhoz azok a vendéglátó-ipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy helyben fogyasztó vendégeiknek 2013. január 31-én teljes nyitva tartási idejük alatt 50%-os kedvezményt biztosítanak az étel- és italfogyasztás végösszegéből. A regisztrált vendéglátóhelyeket és az akciót a honlapon kívül különböző médiafelületeken is népszerűsíti a Magyar Turizmus Zrt.

A Torkos Csütörtökhöz kapcsolódóan már nemcsak asztalt, hanem kedvezményes szállást is lehet foglalni. Az érdeklődők a Torkos Csütörtök hivatalos portáljáról is elérhetik az MT Zrt. www.itthon.hu oldalát, ahol a „Torkos szállásajánlatok” között is lehet válogatni. A szálláshelyi akció célja a belföldi szálláshelyek vendégforgalmának növelése és a SZÉP-kártya szálláshelyi felhasználásának ösztönzése. Jelenleg több mint hetven szálláshely kedvezményes ajánlatai között lehet válogatni.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.