Fagylalt-térkép a Lufthansától

A német légitársaság egy új online interaktív térképpel segít felfedezni a legjobb fagyizókat a kontinensen – többek közt Budapesten is.

Világszerte milliók kedvelik a forróságban hűsítő édességet, amelyet a nyári időszak egyik jelképének is tekintenek. Számukra állította össze a Lufthansa új, interaktív online “fagylalttérképét”, amelynek segítségével az utasok a legjobb fagylaltozókat fedezhetik fel a legtöbb olyan európai városban, amelybe a légitársaság közlekedtet járatokat. Az utasok a repülés megkezdése előtt tájékozódhatnak a célállomás leginkább ajánlott fagylaltozóiról. A hónap végéig élő térkép bárki számára ingyenesen hozzáférhető a www.icecreammap.eu honlapon. Ha a térképen a látogató rákattint egy városra, ahová repül Lufthansa-járat, azonnal megkapja az ott ajánlott fagyizók nevét, címét és weboldalát, illetve egy rövid leírást is a helyről, amely kiemeli a specialitásokat, illetve azt, hogy található-e például gluténmentes, vagy vegán termék a menüben. Budapesten két helyszínt, a Daubner cukrászdát, illetve a Gelarto Rosát ajánl az oldal.

Az interaktív térkép egy linket is tartalmaz a Lufthansa Travel Guide-hoz, a légitársaság útikalauzához – amely többek közt Budapestet is bemutatja: https://www.lh-travelguide.com/xx/en/budapest/. A Travel Guide egy interaktív várostérkép mellett általános tudnivalókat, ajánlott látnivalókat, hasznos információkat, kirándulási tippeket és időjárás-előrejelzést is tartalmaz.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.