Európai Ingatlan Díjat kapott az ibis Styles Budapest Airport

Az ibis Styles Budapest Airport nyerte a neves Európai Ingatlan Díj 2018 elismerést a szállodaépítés és belsőépítészet kategóriában.

Vezető európai ingatlanipari szakemberek voltak jelen október végén Londonban a 2018-19-es Európai Ingatlan Díj átadóján. A szakmai elismeréseket a Royal Lancaster szállodában Lord Best, a Nemzetközi Ingatlan Díj Elnöke, Stuart Shield, a Nemzetközi Ingatlan Díj Igazgatója, valamint Ben Newman, a Salice UK területi igazgatója, az idei Nemzetközi Ingatlan Díj hivatalos szponzora adták át.

„A szálloda egy fontos belépő Magyarországra a külföldről érkező utazóknak, és egyben jelentősen meghatározza az első benyomást az országról. Ezeket megfontolva alakítottuk ki az egész tervezési folyamatot” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója, az ibisStyles Budapest Airport fejlesztője. Az ibisStyles márka és a belsőépítészeti kialakítás, melyet a WING választott, egyaránt világszínvonalú, így egy építészetileg kiemelkedő épület született, melynek funkcionalitása eredményesen válaszol a piaci igényekre. „Vállalatunk a vezető ingatlanfejlesztő cég Magyarországon és mint több nemzetközi vállalat partnere, hosszútávú megoldásokat ajánlunk nemzetközi ingatlanigényeikre. Ez a nemzetközi elismerés bizonyítja, hogy az érték, amit előállítunk, kiemelkedő.”

Az ibis Styles Budapest Airport az első szálloda Magyarországon, melynek közvetlen összeköttetése van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljával. A szállodát 2018 januárjában nyitották meg és nagyon jó eredményeket produkál. Az ibis Styles Budapest Airport szállodát a WING fejlesztette, együttműködésben a Budapest Airporttal, a szállodát pedig az AccorHotels közép-kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti.

„Ez a díj bizonyítja, hogy a szálloda tulajdonosával, a WING-gel közösen megvannak a szükséges értékek és professzionalizmus a kivitelezésben és a designban, hogy megfeleljünk más szállodai befektetők igényeinek a nagyon kompetitív magyar fővárosban. Meggyőződésünk, hogy ez az ismert ibisStyles márkanév alatt működő szálloda tovább fogja erősíteni a város nemzetközi imázsát, és kulcsszereplőként hozzájárul a budapesti szállodaipar minőségéhez, új design- és szállodai élményeket nyújtva a vendégeknek” – tette hozzá Laurent Clavilier, az Orbis & AccorHotels Kelet-Európa design és technológiai igazgatója.

Az ötemeletes szálloda, melyet a 2-es Terminállal szemben építettek fel, az utazás atmoszféráját jeleníti meg, és egy modern, színpompás és élettel teli designt nyújt. Az ibisStyles Budapest Airport 145 szobával, étteremmel, borbárral, gyereksarokkal, két szeparált teremre is felosztható, 250 embert befogadni képes konferenciateremmel és kisebb meeting szobákkal az üzleti utazóknak, nem csupán olyan vendégeket vár, akik egy éjszakát töltenek el a szállodában, hanem olyanokat is, akik olyan helyet keresnek, ahol felfrissülhetnek, vagy elfogyaszthatnak egy finom ételt vagy italt indulás előtt vagy érkezés után.

Az Európai Ingatlan Díj szállodaépítés és belsőépítészet kategóriája egy világszerte elismert szinonima a fejlesztés és design legmagasabb standardjára és minőségére. A díjazottak között olyan innovatív, egyedi és ambiciózus projektek alkotói vannak, akik kiemelkedőt alkottak a különleges formák, eredeti megoldások és funkcionalitás ötvözésével.

(X)

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.