Éttermi kártyával a fedél nélküliekért

A TableFree is csatlakozott a Magyar Vöröskereszt támogatóinak köréhez és új terméke, a jelentős éttermi kedvezményeket nyújtó Haszon Kártya segítségével segíti a szervezet humanitárius munkáját. A befolyt adományokból ugyanis a fedél nélkül élők étkeztetését segíti majd a Vöröskereszt.

A TableFree által létrehozott Haszon Kártya vásárlói komoly kedvezménnyel fogyaszthatnak Budapest több híres és elegáns éttermében. A Kártya ára 5000 Ft, mely egy évre 20-50%-os kedvezményt biztosít a Table Free partneréttermeiben, vagyis ára akár egy-két étteremlátogatás után megtérül, és egész évben jelentős mértékű megtakarítást biztosít. Ugyanakkor a kártya jótékony célt is szolgál, hiszen a cég minden kártya megvásárlása után 15% adományt ajánl fel a Magyar Vöröskereszt humanitárius tevékenységének támogatására.

A Haszon Kártya programban résztvevő éttermek jelenleg a következők: Takebayashi Restaurant, Central Bistro, Spinoza Café, Marquis de Salade, Chez Daniel, Bistro 181 Provence, Don Leone, Mechwart Bisztro,  XO Bistro, Vén Hajó, Tacos Locos, Riso, Peppers Marriott, Paris-Budapest Restaurant, Oleo Pazzo Courtyard Marriott, nU Bisztro, Negro Restaurant, Nádor Magyaros Bor étterem, Margit Kert étterem, Krizia Ristorante, Kaltenberg restaurant, Fuji Japanese restaurant, Café Dorottya, Bocanova Étterem, Chagall Café and Restaurant, Borssó Bisztro, and Café Alibi.

A programban való részvételhez az étteremnek legalább 20%-os kedvezményt kell biztosítania, azonban a legtöbben ennél nagyobb engedményt ajánlottak fel. A résztvevő éttermek promóciós lehetőséget és népszerűségük növekedését remélhetik a TableFree Kft-től a programban való szereplésért cserében.

„A Magyar Vöröskereszt a beérkezett adományokból a fedél nélkül élők étkeztetését segítené. Szociális ellátórendszerünk ezen szegmenségben, éves szinten mintegy 700 ezer adag étellel segítjük a rászorulókat, ám évről-évre egyre magasabb élelmiszerárak mellett kell, hogy gazdálkodjunk, intézményeink egyre nehezebb helyzetben vannak, így minden támogatási lehetőséget meg kell ragadnunk” – emelte ki Kardos István, a szervezet főigazgatója.
„Izgalmas feladat számunkra a Haszon Kártya fogalmának bevezetése Budapest gasztronómiai piacán és büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Vöröskereszt civil partnerként csatlakozott ehhez a programhoz.  Így a Haszon Kártya programban szereplő éttermek is jótékony célokat támogatnak a Magyar Vöröskereszten keresztül, ezzel az ország lakosságát, a helyi közösségeket is segítik” – mondta Alex Van Damme, a TableFree Kft egyik alapítója.
További információ: www.haszonkartya.hu

Képünkön Kozmann György olimpikon kenus a sajtótájékoztatón a Marriott Budapest séfjével főz.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.