Émile: Buda új találkozóhelye

Egy nagypolgári villa átalakításával, gyönyörű kerttel, otthonos hangulatú étteremmel, cukrászdával, bárral és különtermekkel nyitott meg Budán az Émile, amely a családokat és az üzleti rendezvényeket egyaránt várja.

A Varró Zoltán tervei alapján átalakított háromszintes épület kertjében napsárga ülőgarnitúrák fogadják a betérőket, a bejárattal szemben pedig a látványcukrászda és a süteményespult kapott helyet. A kínálat nagy részét a Gerbeaud Ház választéka adja, ám készülnek itt saját specialitások is.

Szintén a földszinten kapott helyet az étterem, valamint a nyitott konyha, amelynek köszönhetően az egész terem egy hatalmas séfasztalra emlékeztet.

A ház „signature dish”-e a paprikás csirke, amelyhez a csirkéket saját farmjukról szállítják, a tejfölt pedig az alagsorban található előkészítő konyhában készítik. De érdemes megkóstolni a hangzatos nevű zseblevest is, ennek alapja az alaposan redukált, majd kiszárított húsleves-esszencia, amelyre az asztalnál öntik rá a pincérek a friss erőlevest. Az impozáns bor- és itallap mellett igazi különlegesség a teaceremónia, amelyet a szakképzett felszolgálók végeznek el a vendég asztalánál.

A galériaként is működő első szinten békebeli kávéház és bár fogadja a betérőket, ahol az italok mellé jellemzően hideg ételeket szolgálnak fel. A második emeleti különtermet rendezvények idején adják ki, és itt találhatóak az irodák is.

Az Émile többféle reggelivel, ebédmenüvel és vasárnapi családi ebéddel is készül, de számít az üzleti vendégkörre is, nekik többek közt szeparált tárgyalót kínál.

 

Információ: www.emile.huhttps://www.facebook.com/emilebudapest

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.