Élményekre épít a VinCE Balaton

Sztárokkal indított kampányában a július 10-13. között Balatonfüreden szervezett VinCE Balaton arra buzdítja a borkedvelőket, hogy élményeiket bátran osszák meg barátaikkal.

A VinCE Balaton idén ismét a Kékszalag tókerülő vitorlásverseny idején sorakoztatja fel a legjobb nyári borkínálatot a Tagore sétányon és a Vitorlás téren. A borfesztivál szervezői most sztárvendégek – Litkey Farkas, Gianni Annoni, Kerekes Vica, Segal Viktor, Nagy Ervin és Czutor Zoltán – közreműködésével indították el FINOM kampányukat, a fesztiválra pedig ingyenes koncertekkel, futballvilágbajnokság-közvetítéssel és exkluzív élménykóstolókkal készülnek.

 

A fesztiválon esténként fellép a Kerekes Band és a Pannonia Allstar Ska Orchestra, vasárnap a Rájátszás koncertje alapozza meg a fieszta hangulatot. Idén megrendezik a tehetséges utcazenészek versenyét is; a Tagore sétányon muzsikáló nevezők közül a kiállító borászok és árusok dönthetnek, ki térjen haza a tekintélyes bor ellátmánnyal és karrierindító támogatással.

A huszonöt borokat kínáló stand választékában kizárólag olyan borok szerepelnek, amelyek a VinCE magazinban szereplő teszteken, szakértőik előtt jól szerepelnek. A balatoni borvidékek mellett Villányból is szép számmal érkeznek borászok, de Szekszárd, a Mátra és Eger, Mór és Tokaj is képviselteti magát. Nemes pálinkák, jeges koktélok és finom kávék mellett természetesen sörök is lesznek, a gasztrokiállítók pedig az italokhoz illő grilleket, könnyű sonka- és sajttálakat, kézműves finomságokat kínálnak majd.

A brazil-módra ünnepelt gólöröm a világbajnokság bronzmeccsén és döntőjén teljesedhet ki, a közvetítéshez a legkedvezőbb árú „meccskorcsolyákat”, vagyis a kiállítók speciális ajánlatában szereplő frissítő nyári borokat és fröccsöket kortyolhatják a fesztiválozók és szavazataik alapján közönség kedvencet is hirdetnek.

 

A VinCE Balaton újdonsága idén a Sky Lounge, amely a magasba emeli a vendégeket, hogy egy pohár borral a kézben koccinthassanak a csodás látványra és az emlékezetes nyári élményre. A borkultúr-sarokban a fröccs és pihenés mellé borszakirodalmat és magazinokat forgathatnak, míg a VinCE Kóstolószalonban délutánonként borértő kollégák mutatnak iránytűt a hazai és nemzetközi borvidékek, szőlőfajták és specialitások megismeréséhez – illusztrációként minimum 30-féle borral. De a borvilág felfedezése a vízen is folytatódik, a Balatonon elektromos jachtok fedélzetén tartanak élménykurzusokat, ahol 90 percben a választott témával, például izgalmas pezsgőkkel, híres rozékkal, balatoni klasszikusokkal és ritkaságokkal, egzotikus országok tételeivel ismerkedhetnek a résztvevők. További részletek: vincebalaton.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.