Egri borétterem Budapest belvárosában

Az Eiffel Palace irodaházban nyílt meg a St Andrea Wine & Gourmet Bar, ahol az ismert egerszalóki pincészet a borokat és a gasztronomiát egyaránt fókuszba állítja.

A Bajcsy-Zsilinszky úti irodaház földszintjén kialakított enteriőr a pincék falát idéző rusztikus burkolattal, finoman komponált színvilággal, diszkrét fényekkel teremti meg a hangulatot borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, megbeszélésekhez és tematikus rendezvényekhez.

A programok között szerepelnek borvacsorák Lőrincz György, a St Andrea borásza tolmácsolásában; vendég séfek és vendég sommelier-k színre lépése; borpárbajok; Lőrincz György és borász barátai közös bemutatkozása; ifj. Lőrincz György és a fiatal borkedvelők estje, valamint borászfeleségek, borászhölgyek összejövetele.

A St. Andrea Wine & Gourmet Bár konyhájában a Monarchia területén megtalálható ételek és alapanyagok a világ fűszereivel, gyakran a polgári konyhából inspirálódva némileg „leporolva” készülnek és leginkább „világra nyitott magyar ízek”–ként jellemezhetőek.

További információ:  www.standreaborbar.hu

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.