EB-terasz a Larusban

Június 10. és július 10. között a labdarúgó EB közvetítései és kulturális programok várják Budán, a Sirály Sétányra látogatókat.

A Gesztenyés kert mellett szabadtéri vendéglátó helyszín létesül Várvizi Péter, a Larus séfjének street food ételeivel és italokkal. A labdarúgó EB mérkőzéseinek közvetítéseire asztalfoglalás lehetséges kisebb és nagyobb társaságoknak, cégeknek, egyedi ajánlat alapján. Csoportos foglalás esetén a Sirály EB Terasz mellett lehetőség van további helyszínek foglalására is: a Larus Étterem 80, a Larus Étterem terasza 80, a Larus Rendezvényközpont 300 főig áll rendelkezésre.

Rossz idő esetén fedett helyszín a Larus Rendezvényközpont termeiben, előzetes egyeztetés után a szabad helyek függvényében biztosított. Az online asztalfoglalás egyéni vendégeknek és csoportoknak is elérhető.

A helyszín tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a parkolás a Larus Étterem és Rendezvényközpont saját mélygarázsában, a szabad helyek függvényében ingyenesen biztosított. További információk és asztalfoglalás: www.larusetterem.hu/meccsnezes

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.