Díjnyertes éttermek a Torkos Csütörtök kínálatában

Számos Magyar Turizmus Minőségi Díjat viselő étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, ami a szigorú részvételi feltételeken túl további garanciát jelent arra, hogy a vendégek jó ár-érték arányú szolgáltatást kapnak a pénzükért.

A program segíti a szolgáltatókat minőségi munkájukban, igazodási pontokat kínál a minőségfejlesztéshez, valamint a minőséget képviselő szolgáltatókra irányítja a figyelmet. A minőségi garanciák, védjegyek szerepe a magyar turizmus versenyképességének fenntartásához és növeléséhez is nélkülözhetetlen. A tizedik, Jubileumi Torkos Csütörtököt idén február 19-én tartják. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozott éttermeknek az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A csatlakozni kívánó éttermek még regisztrálhatnak a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon február 15-ig, a torkoskodni kívánó vendégek pedig ugyanitt böngészhetnek a résztvevő vendéglátóhelyek kínálatában.

Az eddig csatlakozott díjnyertes éttermek listája: Ambrózia Étterem (Kazincbarcika), Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda (Hajdúszoboszló), Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Hotel Arena (Budapest), ETO Park Hotel Business & Stadium (Győr), Gundel Étterem, Hotel Caramell (Bük), Kakukk Étterem (Nyírbátor), Liget Wellness Hotel (Szarvas), Nimród Bioszálloda és Bioétterem (Karcag), Park Inn by Radisson Sárvár, Park Inn by Radisson Budapest, Radisson Blu Béke Hotel (Budapest), Ramada Resort Aquaworld Budapest, Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak (Szilvásvárad), Tanyacsárda (Kecskemét), Thermal Hotel Visegrád, Vadvirág Étterem (Kozárd)

Az éttermek teljes listája elérhető a http://torkoscsutortok.itthon.hu/ oldalon.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.