Business Wine Elit – üzleti csúcstalálkozó a Vigadóban

A soron következő, július 2-i nyárindító Business Wine Elit eseményen kifejezetten felsővezetők mutatkozhatnak be egymásnak, méghozzá mindezt a Pesti Vigadó Panoráma folyosón egy olyan környezetben és olyan eleganciával fűszerezve, ahogy arra még nem volt példa hazánkban.

Az eseményen 100 felsővezető vesz részt és az eredményes kapcsolatépítést támogatva az MVÜK által kidolgozott speciális kapcsolatépítő lebonyolítási módszerével kerülnek egymással kapcsolatba a vendégek. Az esemény további különlegessége a résztvevők számára nyilvános vendéglista.

Már gőzerővel megy a készülődés július másodikára a Business Wine Elite üzleti csúcstalálkozóra, ahol is Malatinszky Kúria Villány, Takler Borbirtok, St.Andrea – Lőrincz György csúcsborait kóstolhatják a résztvevők.
Malatinszky Csaba előadásából megtudhatjuk, hogy üzletileg milyen lehetőségek vannak az egyre több komoly nemzetközi sikert besöprő, és egyre inkább elismert fajtában, a Cabernet Francban, melynek lehetőségeire hazánkban elsőként világított rá a villányi borászetalon.

Bemutatkozik két kivételes fiatal tehetség: Kerekes Tamás és Kovács Zita Mátrából.

Clarence Joubert Du Cellier, a Le Gourmet de Bordeaux képviseletében Franciaországot is az eseményre varázsolja.

Kertész Zoli Kertész CARLA Chardonnay Nyerspezsgője pedig itt fog debütálni, amit már türelmetlenül várunk.

A vacsora felszolgálása után látványos bemutatót láthatunk a Zema ékszer jóvoltából. Az ékszerbemutató koncepciója: „a ZEMA porcelánékszerek és a bor, szőlő színeinek elegáns és különleges kombinációja. Egyedileg a Business Wine Elit exkluzív rendezvényre megálmodva”

Az eseményen 100 vezető beosztású vendég vesz részt, és a Pesti Vigadó Panoráma Folyosón egy olyan környezetben és olyan eleganciával fűszerezve kerülnek kapcsolatba egymással, ahogy arra még nem volt példa hazánkban. Az esemény további különlegessége a résztvevők számára nyilvános vendéglista.

Business Wine Elit – üzleti csúcstalálkozó
Budapest, Pesti Vigadó Panoráma Folyosó
2015. július 2. csütörtök 18:30 – 23:00

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük részvételi szándékát erősítse meg a www.businesswine.hu hivatalos esemény weboldalon. (x)

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.