Balatoni hétvége a Gellértben

Április első hétvégéjén a Gellért Hotel naptárat, térképet és időjárás-jelentést félretéve a falai közé idézi a nyári Balatont. A Magyar Turizmus Zrt. kampányához kapcsolódva a szálloda is népszerűsíti a régiót, több mint 50 kiállító (bor, gasztro, vízi sportok) segítségével.

A bor és gasztronómia, vízi sportok, panziók és szállodák, nemzeti parkok kiállítói bemutatkoznak a strandon, amelyek büféit a Gellért tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal. A kóstolás, kortyolás és bevásárlás a pénztáraknál vásárolt zsetonokkal történik.

A rendezvényen olyan éttermek fogásai lesznek kóstolhatók, mint a Chateau Visz, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, valamint a Kővirág Panzió és Étterem.
A balatoni borászatokat a 2HA Szőlőbirtok, Bezerics-Németh Borház, Borbély Családi Pincészet, Fodorvin Családi Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gutman Borince, Istvándy Pincészet, Káli Kövek, Kreinbacher Birtok, Laposa Borbirtok, Légli Ottó, Liszkay Pincészet, Málik Pince, Nyári Pince, valamint a Pócz Pincészet képviseli, de jelen lesz a Stari kézműves sörfőzde is.
A Hévízi Őstermelői Piac más termékek mellett pálinkákat, mézeket és kolbászféleségeket kínál, míg a „strandbüféket” a Gellért Szálló tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal.
A szombati programban szerepel Léber Barbara tervező fürdőruha-bemutatója, valamint Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, vasárnap pedig családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál.
További információ: www.nekünkabalaton.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.