Auvergne a Larusban

A Gallok ismét Budára látogatnak, vagyis folytatódik a Larus Étterem sikeres rendezvénysorozata – ezúttal Auvergne tartomány ízeivel ismerkedhetnek az érdeklődők június 18-20. között.

A leginkább Clermond-Ferrandról és Vichy-ről ismert tartomány kevésbé ismert a hazai közönség előtt, pedig mind adottságai, mind gasztronómiája megérdemli a figyelmet. A Párizstól három órányi vonatútra fekvő, kelet-franciaországi régió vulkánjai, elbűvölő falvai és kiváló sajtjai, valamint a puy-i lencse egyaránt felfedezésre várnak.

A Larus Étterem a kötetlen hangulat érdekében, külön étlapon, szabadon választható formában ajánlja Franciaország gasztronómiai büszkeségeit, olyan ételeket bemutatva, amit „kötelezően ismerni kell”.

 

Az étterem a három tematikus nap alatt, a megszokott nyitvatartási időben és formában várja vendégeit. A Gallok Budán mindhárom napján, 17:00-tól élő gitárzene kíséri az ízek élvezetét, jó időben a megújult teraszon várnak mindenkit.

A „Gallok Budán – Francia gasztronómia a Larus Étteremben” nevű programsorozat minden hónap harmadik hetében kerül megrendezésre, egészen év végéig.

További részletek: www.larusetterem.hu/gallokbudan

(x)

Auvergne-ről bővebben itt olvashatnak.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.